Edzőmeccsek az U20-as döntőre való hangolódás jegyében

Bár edzőnk, Kostas és 5 idegenlégiósunk már hazautazott, a magyar mag nagy része Bors Miklós másodedző irányításával edzésben maradt, sőt holnap este Körmenden a helyiek magyar játékosaival edzőmeccset is játszanak


Bár első csapatunk számára a bajnokság már egy ideje befejeződött, keretünk fiataljai még nagy kihívás előtt állnak. Több időpont módosítás után kiderült, június elején rendezik Budapesten az U20-as bajnokság nyolcas döntőjét, ahová Bors Miklós együttese is beverekedte magát.
A most zajló edzésmunka fő feladata az U20-as együttesben szereplő fiatalok fizikai állapotának szinten, valamint játékban tartása. Ez utóbbi érdekében csapatunk a napokban kétszer is összecsap a körmendiekkel, akik szintén bent vannak a döntőben az U20-ban – szerencsére nem egy ágon van a két gárda. Először holnap a két együttes magyar állománya méri össze tudását, a csapatokban az U20-as döntőre készülő fiatalok mellett a két együttes felnőtt magyar játékosai is pályára lépnek. Jövő szerdán Sopronban viszont a tervek szerint, a két klub U20-as csapata csap majd össze.

eredeti link