Disznóvágás Sopronban a Pihenőkereszt Panzióban

Vendégeink megismerkedhetnek szakképzet böllér segítségével a hagyományos disznóvágás rejtelmeivel, tetszés szerint részt vehetnek a hurka vagy a kolbász elkészítésében. Vasárnap reggel az egész feldolgozott disznó hazavihető. A programajánlatunk a következő: November végétől február végéig péntek szombati napokra: Érkezés pénteken 14 órától Vacsora 18,30 Raguleves Vörösboros marhapörkölt galuskával, csemege uborka Szombat: reggeli 7 órakór ( ill. Megbeszélés szerint ) 8 óra Ismerkedés a helyszínen a böllérrel egy ágfalvi tanyán ( Soprontól 8 km a vendégeket a panzió szállítja) pálinka elfogyasztása. A disznóvágás kezdete a böllér segítségével. ( Disznó leszúrása, pörzsölés, tisztítás ) A disznó visszaszállítása a panzióba majd feldolgozása ( megbeszélés és igény szerint ) 13 órakor ebéd. Ebéd után hurka és kolbásztöltés 19 órakor vacsora Vasárnap reggeli, majd hazautazás. A disznóvágás egész időtartalma alatt korlátlan bor, ásványvíz és kávéfogyasztás ill. rétes. Részvételi díj 21500Ft/Fő/2éj, amely tartalmazza a szállást, ás az egész fenti programot ill. a feldolgozott sertésárú és hús hazavitelét. A programot minimum 14fő jelentkező esetén szervezzük meg fioglalás > > >

tovább:
Disznóvágás Sopronban a Pihenőkereszt Panzióban