“Aranykezek” a gyúrópadnál

Szurkolóink azt pontosan tudják, rengeteg sérülés nehezíti csapatunk helyzetét. Már az alapszakaszban is kellett sérülés miatt módosítani, majd a végső keretből ketten is kidőltek. Erős túlzás azt állítani, hogy a többiek makkegészségesek, de többnyire játszanak…

A vállsérülés miatt hazautazó Makinde London helyére érkező C. J. Fuller csuklótörés miatt vált ki, majd a közelmúltban Takács Norbi szintén a vállán sérült meg, az ő szezonjuk, mint az köztudott befejeződött, a két légiós odahaza végzi a rehabilitációt.

Mint már említettük a többiek sem egészségesek, szinte mindenkinek van valami sérülése. Annak érdekében, hogy ők játszani tudjanak, egészségügyi stábunk tagjai óriási munkát végeznek. Régi “törzsgárdatagunk” Falk Richárd gyúró, valamint a stáb aránylag új, a szezon elejétől csapatunkat segítő tagja, Tóth Norbert gyógy- és sportmasszőr, sportmanuálterapeuta, olyan szinten “hozta” játékra kész állapotba a Kecskemét ellen az ASE-meccset még vádlisérülése miatt kihagyó centerünket, Wesley Gordont, hogy ő 17 pontos, 12 lepattanós dupla-duplával segítette győzelemhez csapatunkat.

Most ugyan “szabad” hétvégéjük van a srácoknak, de egészségügyi stábunk nem lankad, van dolga bőven. Amellett, hogy – mint már mondtuk-, csapatunkból szinte mindenkinek van problémája, most Ricsinek és Tóth Norbinak, irányítónk – a játékot a KTE ellen ugyan megpróbáló, majd sérült bokájával 2 perc után lebicegő – Angelo a “kiemelt ügyfele”, most őt próbálják a szerdai zalaegerszegi mérkőzésre, harcra kész állapotba hozni. Reméljük ezt ugyanolyan hatékonyan teszik majd, mint tették ezt a napokban Wesley esetében. Abban is bízunk, hogy immáron irányítónkkal és centerünkkel a sorainkban, sikerrel vesszük az akadályt a középszakaszban és folytathatjuk a playoff-ban.

eredeti link