Egészséges önbizalommal az éllovas otthonában

Holnap este a bajnoki éllovas Szolnoki Oaljbányász csapatához látogatunk

Bár Kostas legénysége az éllovashoz látogat, egészséges önbizalommal léphet pályára, hiszen a legutóbbi 4 bajnokiját megnyerte, igaz, a Szolnok az utolsó 6 mérkőzésén maradt veretlen. Ennek ellenére reményeinket táplálhatja, hogy csapatunk ezt a jó sorozatát egy értékes idegenbeli, paksi bravúrral kezdte, majd Kecskeméten is győzni tudott, tehát a fiúknak a Sopron táblát elhagyva sem száll inukba a bátorságuk – erre pedig holnap nagy szükség lesz!
Edzőnk honlapunknak elmondta: a rendkívül erőltetett és ugyanolyan sikeres múlt hét után kaptak egy rövid pihenőt a srácok, majd a heti edzésmunkában már csak a Szolnok elleni holnapi összecsapásra fókuszáltak. Kostas kiemelte: az ellenfél erejéről mindent elmond, hogy vezeti a bajnoki tabellát. Úgy véli, nem csak a tabella miatt a jelenlegi legjobb formában lévő magyar csapat a Szolnok.
A görög szakember azonban bízik fiaiban és nem is titkolta, szeretné, ha a csapata folytatná jó sorozatát: – A mezőnyben és a palánkok alatt is nagyon erős, ráadásul rendkívül hatékonyan, szervezetten is védekezik a Szolnok. Warner remekül mozgatja a csapatot, Badzim igazi “dobógép”,a palánkok alatt pedig borzasztó erős a Szubotics-Cakarun kettős, ráadásul ellenfelünk kispadján gyakran több magyar válogatott játékos ül. Viszont nekünk is megvannak magunk a fegyverei, eszközei, ahhoz, hogy megnehezítsük a dolgukat, sőt akár meg is lepjük őket. Egy dolog biztos, ahhoz, hogy bármilyen esélyről is beszéljünk, mindenképpen az kell, hogy legyen lehetőleg több olyan játékosunk, aki kimondottan jó napot fog ki Szolnokon!

eredeti link