Paksi vendégjáték – egy újabb hazai diadalra várva

A hazai pályán még veretlen csapatunk, szombaton 18 órától az Atomerőmű ellen nyújthatja 4 meccsesre nyerő szériáját a Novomatic Arénában

A legutóbbi bajnoki fordulóban, Kecskeméten már az első idegenbeli sikerhez is közel voltunk, de ez végül elmaradt. A minimális különbségű vereség kapcsán a kérdésre, vajon volt-e szükség a fájó és talán kissé bosszantó módon záruló kecskeméti összecsapás után, lélektanilag már az új feladat felé terelni a srácokat, a következőket mondta vezetőedzőnk: “Úgy gondolom, a társaság van annyira profi, hogy hamar túlteszi magát a történteken. Természetesen a kecskeméti mérkőzést – ahogy egyébként minden meccset – elemeztük, annak szakmai tanulságait levontuk.”
Ezek után viszont után már ahogy edzőnk kiemelte: már csak az ASE elleni, holnap 18 órakor kezdődő hazai bajnokira koncentrált a társaság.

Sabáli Balázs a csapatunkhoz hasonlóan 3-3-as mérleggel álló Paks játékáról azt mondta, az ASE külső játékosai, mezőnyemberei nagy iramot próbálnak diktálni, próbálják minél gyorsabban, lehetőleg indításból, vagy rendezetlen védelem ellen befejezni támadásaikat. Felállt védelem ellen pedig, a magas játékosaik kifelé válva előszeretettel próbálkoznak távolról. Erre próbálta a szakmai stáb a lehető legjobban felkészíteni a srácokat, akik természetesen folytatni akarják jó hazai sorozatot és bíznak benne, a taktika megvalósításával, valamint szurkolóink segítségével ez sikerül is!