Május 1.: hazai fellépés

Holnap 18 órától azt a DEAC-ot fogadjuk, amelyet a középházi középszakasz első fordulójában idegenben is sikerült legyőzniük fiainknak
Kezdődik tehát a középházi középszakasz második köre, az elsőt együttesünk sérülésektől tizedelten, minden várakozást felülmúlva 3 győzelemmel – köztük 2 idegenbeli sikerrel – és 1 vereséggel “hozta le”.
Holnap az a DEAC látogat hozzánk, amely az első körben mind a négy mérkőzésén alulmaradt. Vezetőedzőnk szerint egyrészt ebből nem szabad kiindulunk, másrészt viszont, mivel az elmúlt hetekben tettünk róla, hogy sorsunk a saját kezünkbe kerüljön, nem számolgatni kell, hanem legyőzni a Debrecent.
A hét elején szerencsére mindenki tudott edzeni, szakvezetőnk reméli, jót tett fiainknak az a kis pihenő, amelyhez  a múlt hét végén rendezett, U20-as országos döntő miatt jutottak.
Ezzel együtt Sabáli Balázs nehéz mérkőzésre számít. Úgy véli, a DEAC mindent megtesz majd a győzelemért, a debreceni gárda megpróbál belekapaszkodni az utolsó szalmaszálba, hogy beverekedje magát a playoff-ba. Edzőnk kiemelte: a DEAC-ban a mezőnysorban közönségünk korábbi kedvence Milos Boriszov, valamint az amerikai iránytó, Dugat roppant veszélyes, ponterős játékos, nem lenne szabad hagyni, hogy elkapják a fonalat. A belső pozíciókban pedig Amigo, valamint a csapatunk debreceni mérkőzésén kiállított, ám azóta eltiltását letöltve visszatérő Ivosev tud hatékonyan dolgozni, őket is fontos lenne “féken tartani.
Edzőnk nem is akarta tovább szaporítani a szót, zárásként annyit mondott: agresszív védekezéssel, türelmes támadójátékkal, hazai pályán szurkolóink segítségével le kell győzni a DEAC-ot, hogy tegyünk egy újabb lépést a rájátszás felé.

eredeti link