Körmendi siker a Krasznai-emlékmeccsen

Jól kezdte tartalékos csapatunk a Körmend ellen a Krasznai-emlékmérkőzést, ám az első negyed második felében fordított, majd a félidő hajrájában 10 pontosra növelte előnyét a Körmend. Bár szünet után is akadtak jó időszakaink, a kritikus pillanatokban a rendre újítani képes körmendiek nyertek

Sopron KC – Egis Körmend 66-71 (20-25, 14-19, 20-14, 12-13)
Sopron, Krasznai emlékmérkőzés 800 néző. V.: Pálla, Boros, Kulcsár.

SKC: WARNER 23, SUPOLA 8/6, Gilbert 8/3, Dénes, WIGGINS 11/3.
Cs.: Lemar 4, Takács 8/6, Molnár 3, Werner 3.

Angelo vezérletével kimondottan jól kezdtünk, és a szerdán megsérülő Wesley-t nélkülözve 13-8-ra vezettünk a nyitó etap közepén. Sajnos a szakasz második felében nagyot fordult a játék menete, ellenfelünk jó dobóformát mutatva könyörtelenül kihasználva védekezési hibáinkat fordított, és 5 pontos előnnyel térhetett pihenőre.

A második szakasz első fele kiegyenlített játékot hozott, majd a félidő hajrájában ismét ellenfelünk játszott pontosabban. Érezhető volt, hogy palánk alatt mind létszámban, mind súlyban “vékonyak” vagyunk, ellenfelünk egyik legjobbja a center, Csorvási Milán volt, aki 12 ponttal és 7 lepattanóval állt félidőben. Tőlünk Warner mellett, a két triplát “vágó” Takács Norbi volt dicsérhető.

Szünet után Alan Wiggins és Supola Zoli is feljavult, “megrázta magát”. A szakasz közepén 5 pontra feljöttünk, a negyed végén pedig 4 ponttal “ment” a Körmend.
A záró etap elején ismét ellépett ellenfelünk – Brynton kisebb sérülés miatt kevesebbet játszott csapatunkban, s bár mindent megtettünk, a végén nem sikerült fordítani.

A Krasznai emlékmérkőzés legjobb soproni játékosa, Angelo Warner lett.

eredeti link