Fehérvári fellépés, tartalékosan

Vasárnap 18 órától Székesfehérváron, az Alba Fehérvár otthonában lép pályára, sérülések tizedelte együttesünk
Edzőnk, Sabáli Balázs első szavai a köszönetről és az elismerésről szóltak: “Szeretném megköszönni a Debrecennek, hogy mindent megtett annak érdekében, hogy múlt szombaton Fuller mielőbb átessen az első orvosi vizsgálaton. Az Alba Fehérvárnak pedig ezúton is gratulálok, egyrészt az egész szezonbeli remek nemzetközi szerepléséhez, másrészt ahhoz, hogy kedden nagyon közel volt egy óriási bravúrhoz.”
Az Alba a hét elején, az Európa-kupa negyeddöntőjében 33 pontos hátrányt dolgozott le izraeli ellenfelével szemben, de a hosszabbításban nem tudta kiharcolni a továbbjutást.
Nos, ehhez a csapathoz látogatunk, mint köztudott, a sérülések miatt erősen tartalékosan…
Saját csapatával kapcsolatban szakvezetőnk annyit mondott: finoman fogalmazva nem túl rózsás a helyzet. Fuller csuklótörése és Dénes Gabi talpsérülése mellett, a tüdőproblémákkal bajlódó Élő Bálint sem edz, így 9 játékos maradt a foglalkozásokon. Edzőnk kiemelte, külön köszönet illeti az utánpótlás csapat játékosát, Németh Márkot “Némó”-t, aki munka mellett szállt be a felnőtt csapat edzésein azért, hogy a héten kétszer azért tudjon öt-öt ellen gyakorolni a társaság.
Zárszóként Sabáli Balázs azt fejtegette: az alapszakaszból hátralévő mérkőzéseket tekintve, matematikailag még van esélye a nehéz helyzetben lévő csapatnak elérni a középházat. Abban biztos, hogy a tartalékos társaság vasárnap, a nemzetközi porondon is kitűnően szereplő fehérvári gárda otthonában mindent kiad majd magából – kérdés, mire lesz ez elég…

eredeti link