Egyszerűen győzelem

Szombaton 18 órakor, az újonc Oroszlány együttesét fogadja csapatunk

Sabáli Balázs legénysége a nyitófordulóban, Jászberényben aratott győzelme után zsinórban 4 vereséget szenvedett el, a legsúlyosabb a múlt hétvégi kaposvári, közel 30 pontos fiaskó volt.
A somogyi találkozó után érthetően dühösen, elkeseredetten nyilatkozó edzőnk elmondta, ahogy minden – győztes és vesztes – meccs után, a Kaposvár elleni vereség kapcsán is videón elemezték, hogy mi volt amit rosszul és mi volt az, amit jól csináltak a játékosok. Szakvezetőnk bízik benne, ha a szóból nem is mindig, de a képekből majd értenek játékosai. Az első három kaposvári akcióból, kétszer elrontották a védekezésben megbeszélteket… Nem szabad így kezdeni!
A negatívumok kiemelése mellett, persze a pozitív dolgok megerősítésére és szükség van. Megmutatta azt is, amikor mindent jól csinált a társaság – labdaszerzés és kosár lett a vége, amikor tehát koncentrálnak, meg tudják oldani a feladatot. Edzőnk éppen erre utalt azzal, hogy ez a munkájuk, figyeljenek, koncentráljanak, ne pedig szórakozzanak, mások egzisztenciájával játszva.
Mindennek kapcsán Sabáli Balázs azt fejtegette: elképzelhető hogy vannak, akiknek túl sok az információ, így a stáb próbált bizonyos dolgokat leegyszerűsíteni a játékban és reméli, ennek lesz pozitív hozadéka. Bár elsősorban a saját dolgaival foglalkozott a gárda, azért a napokban irányítót cserélő – Conner Washington helyett Eric Washingtont szerződtették – Oroszlány játékából is felkészült.
Vezetőedzőnk hazai pályán az újonc ellen egyetlen eredményt tart elképzelhetőnek: a győzelmet

eredeti link