Csak így tovább, fiúk!

A két legutóbbi bajnoki megnyerése után, megnövekedett önbizalommal várhatják játékosaink a következő bajnoki mérkőzést. Csapatunk vasárnap 18 órától, az Alba Fehérvár együttesét fogadja

A fehérváriak a 6. helyen állnak a bajnokságban, legutóbb saját pályájukon 99-88-ra verték a Kaposvárt.
Edzőnk, Kostas Flevarakis, megítélése szerint egy igen erős kerettel rendelkező, több igen jó egyéni képességekkel megáldott játékos alkotta gárda látogat hozzánk. Stábunk alapos elemzésnek vetette alá a holnapi rivális játékát. Szakvezetőnk kiemelte: a fehérvári külső sor egy-egy elleni játékban igen hatékony, emellett a játékot jól szervező kosarasok játszanak, a négyes poszton van erős, atletikus, valamint távolról jól dobó játékosa egyaránt, a két magyar válogatott középjátékos pedig érzi a kettő-kettő játékot.
Kostas úgy véli: ahhoz, hogy csapatának legyen esélye, kulcsfontosságú lesz a jó védekezés, úgy egyénileg, mint csapatszinten, erre nagy hangsúlyt fektettek az edzéseken.  Flevarakis reméli, meglesz az eredménye annak, hogy a társaság gyakorlatilag végigdolgozta a karácsonyt. Ami a támadójátékot illeti, az alakul, folyamatosan javul, de jó ritmusban leginkább hatékony védekezés után játszhat a társaság.
Görög edzőnk hangsúlyozta: a Szeged elleni győzelem alkalmával ő és a társaság is megérezte, tapasztalta, menyit segíthet a szurkolótábor, és mennyire hálás egy győzelem alkalmával.
Nem titkolta, ezt az érzést ő és játékosai most vasárnap is szívesen átélnék…

eredeti link