Budapesten érnénk el az első idegenbeli sikerünket

Három hét szünet után folytatódik bajnokság. A szünet előtti két mérkőzését elveszítő csapatunk, az egyetlen fővárosi élvonalbeli gárda, a Serco Tehetséges Fiatalok Budapest otthonában lép pályára szombaton 18.30 órától

Vezetőedzőnk, Sabáli Balázs honlapunk érdeklődésére elmondta, a hosszú bajnoki szünet elején pár nap pihenőt kaptak a srácok. Edzésbe állva látszott, akadtak, akik a pár szabadnap alatt “magukba néztek” és nem voltak elégedettek. Edzőnk kiemelte, jó hozzáállással dolgoztak a srácok a hosszabb szünetben. Tekintettel arra, hogy meglehetősen erőltetett évvégi menet következik, a szünetben zajló munka elejét bizony eléggé “megnyomta” a szakmai stáb, kemény erőnléti munka folyt. Azt követően  pedig jött a “finomhangolás”, amelynek keretében felfrissítették a taktikai repertoárt, sőt új elemekkel is bővítették. Edzőnk bízik benne, e munkának köszönhetően sikeres lehet majd csapata.
Sabáli Balázs honlapunknak elmondta: szerettek volna edzőmeccset, edzőmeccseket játszani, és klubunk ennek kapcsán több csapattal is felvette a kapcsolatot, de ezek visszamondták. Így aztán a srácok  “házon belül”, egymás ellen gyakorolva próbáltak minél jobban felkészülni a szombat esti találkozóra.

Vezetőedzőnk a szombati, a TF-Budapest elleni meccsre való  felkészülés kapcsán nagyon fontosnak, sőt talán a legfontosabb dolognak azt tartotta, hogy játékosai felejtsék el, ne foglalkozzanak azzal a tényezővel, hogy a mezőny egyetlen nyeretlen csapatával, a sereghajtóval játszanak. A három idegenlégióst foglalkoztató fővárosiak ugyanis, bár nem nyertek meccset, több ellenfelüket is megszorongatták és közel álltak a győzelemhez. A Tehetséges Fiatalok együttese akkor tudott kiélezett, szoros meccset játszani, amikor a légiósak mellé egy-két magyar játékosuk is felnőtt a feladathoz. Edzőnk szerint csak  végig elszánt, koncentrált játékkal tudnak eredményesek lenni. Ha a csapat hozni tudja azt, amire a keretet alkotó játékosok egyéni képességei predesztinálják, akkor meg kell, hogy szerezze az első idegenbeli győzelmét.

A Ludovika Arénában 18.30 órakor kezdődő rangadóra, a belépés ingyenes!

 

eredeti link